Welke coach past bij jou?

Een coach nemen is niet iets wat je in een middag beslist, zeker niet nu er zoveel coaches zijn. Hoe zoek je de perfecte coach uit die jou kan helpen met je vraagstukken en hoe weet je dat de coach die je op het oog hebt ook écht goed is. Luister vooral naar je gevoel en maak eerst kennis met je coach. Als de vibe er niet is tijdens een kennismaking, doe het dan niet en luister naar je gevoel. Zoek wel door en blijf niet met een probleem rondlopen. Kijk bijvoorbeeld naar de ervaring van de coach en welke technieken die gebruikt worden. Probeer alvast na te denken over je hulpvraag. Een goede coach luistert en oordeelt niet en zal redelijk snel naar je hulpvraag vragen. Coaching is geen therapie maar kan wel heel snel tot resultaat leiden.

Kennismakingsgesprek

Ik heb als coach en trainer ruim 17 jaar ervaring bij de Koninklijke Landmacht en sinds 2022 ben ik NOBCO- gecertificeerd coach. Ik coach in Berkel en Rodenrijs e.o.

Naast mijn baan bij Defensie werk ik als zelfstandig coach en trainer maar ook als Collega Coach voor het Expertise Centrum Leidinggeven Defensie in Breda.

Ik coach graag gericht op resultaat, tegelijkertijd stem ik de gesprekken en technieken af op wat jij nodig hebt. Dit verkennen we tijdens de kennismaking en hier gaan we dieper op in tijdens de intake.

Over het algemeen duurt een coachtraject bij mij 4 maanden. Uit het verleden is gebleken dat we na 5 á 6 sessies het doel al bereikt hebben. Dit is wel afhankelijk van de hulpvraag. Ik nodig je graag uit voor een gratis kennismaking met een goeie bak koffie. (of thee)

Jongeren tot 25 jaar 10%korting

Trajecten

 

1 op 1 trajecten

Basic

Advanced

Expert