Voordat je begint aan een traject is het raadzaam om een kennismakingsgesprek te houden met jouw toekomstig coach. Je wilt tenslotte weten of je een klik hebt en of jouw coach de juiste persoon is voor jou. In een 1 op 1 traject krijg je volledige aandacht en begeleiding richting jouw doel. Tijdens het kennismakingsgesprek vertel ik je wat mijn werkwijze is en ik stel mezelf voor. Om het makkelijk en duidelijk te maken bied ik twee trajecten aan. Zo weet je vanaf het eerste moment gelijk waar je aan toe bent.  Plan een kennismakingsgesprek.

Coach trajecten


Het Basic traject

bestaat uit vijf gesprekken. Dit traject is ideaal voor korte coachvragen en om snel resultaten te behalen. Weet je al globaal wat je wilt dan is dit korte traject perfect voor jou. Aan het einde van het traject weet je wat je wilt én je weet hoe je er gaat komen. In dit traject betaal je €99,- per gesprek.


Het Pro traject

bestaat uit acht gesprekken. Dit traject is uitgebreider en geeft ruimte om de wat moeilijkere vraagstukken op te lossen. We gaan dieper op onderwerpen in en er is ruimte om opdrachten en oefeningen te herhalen.

Dit traject is ideaal als je wat meer begeleiding wilt of meerdere coachvragen hebt. In dit traject betaal je slechts €87,- per gesprek.

Trainingen


Het Pro+ trainingstraject

Is een echte training van jouw eigen Mindfabriek.

Tijdens de training De Mindfabriek krijg je kennis aangereikt over hoe je mind werkt en wat een mindset is. Je leert een effectieve growth mindset te ontwikkelen om al je verlangens om te zetten in keiharde resultaten. Je leert reflecteren, om te gaan met tegenslagen en je gaat aan de slag met je persoonlijk ontwikkel- en actieplan. Dit is coaching en training op een hoger niveau. Ook krijg je een introductie in de wet van aantrekking en het bijbehorende stappenplan.

Prijs p.p.

Je leert dit allemaal tijdens een 2 à 3 daagse training. De groepsgrootte ligt tussen de 8 en 12 deelnemers.

Liever individueel? Neem contact op.


Militaire mindset.

Dankzij jarenlange ervaring als militair bij verschillende gevechtseenheden, en nu als instructeur en opleidings- en training ontwikkelaar heb ik een aantal trainingen en workshops ontwikkeld op het gebied van mindset en mentale vorming maar ook die gaan over leiderschap en leidinggeven. Ik help o.a. (jonge) ondernemers om de effectiviteit van het individu en het team te verhogen. Lees hier meer over mij.


Uitverkocht

E Boek Mind(re)set

€ 24,95 € 7,00
Uitverkocht

E Boek Mind(re)set

€ 24,95 € 7,00

Een compleet persoonlijk ontwikkel werkboek van ruim 100 pagina's. Vier modules om een effectieve mindset te ontwikkelen met bewezen effectief stappenplan om al je doelen te realiseren. Rotterdamse uitgave.

Onderzoek de manier van denken over jezelf, ontdek je kwaliteiten, ontdek wat je echt leuk vindt om te doen. Leer reflecteren op eigen gedrag en ga aan de slag met je leervragen.

Omgaan met tegenslagen, mentale veerkracht. tips voor focus en uitleg wet van aantrekkingskracht voor beginners.

Echt een aanrader als je met jezelf aan de slag wilt en gericht op de praktijk.

Bij een training- of coachingstraject voor individuen, teams of scholen ontvang je dit mooie persoonlijk ontwikkelboek er gratis bij in hardcover.

Nu verkrijgbaar in E-boek uitgave via de link rechtsboven de pagina.

 

Roos van Leary, communicatiecircumplex en eigenschappen van effectief leiderschap. De balans tussen leiden en volgen.

 

(in ontwikkeling)

Tips van een ervaringsdeskundige. Wat uit het militaire leven werkt wel en wat absoluut niet. Tips en valkuilen over opvoeden als militair en vader.

(in ontwikkeling)