"Ken is echt een topper, Hij creëert een omgeving waarin je je vrij en veilig voelt. Tevens weet hij zijn vragen zo te stellen dat je er echt bewust van wordt dat jijzelf degene bent die de baas is over je ontwikkeling".

- Gijs -


"De gedrevenheid en het enthousiasme van Kenny om mij te helpen in mijn zoektocht naar wie ik ben en wat mijn doelen zijn hebben mij geïnspireerd om alles uit het leven te halen en vooral in te zien hoe het ook anders kan. Ik heb heel veel gehad aan de coaching en heb genoeg handvatten gekregen om door te gaan met het nog beter ontwikkelen van mezelf. Het coachingstraject met Kenny was precies wat ik nodig had om weer meer bij mezelf te komen".

- Simone -


"De coaching leert je jezelf te motiveren en door te zetten wanneer je moeite hebt met iets. Het geeft je verschillende manieren om jezelf te verkennen en te verbeteren. Zeer aan te raden"!

- Morgan -


"Het zijn echt handige lessen om inzicht in jezelf te krijgen. Je leert goede doelen stellen op korte en lange termijn".

- Rick -


"Kenny heeft aandacht voor de groep maar ziet dingen ook qua persoon wat je ook weer verder kan helpen. Ook vind ik dat hij veel kennis heeft over wat hij verteld".

- Anoniem -