Hoi, ik ben Ken en waar ik van op "aan" ga is om mensen te helpen het allerbeste van zichzelf naar boven te halen. Ik doe dit al 16 jaar binnen mijn huidige baan en inmiddels ook naast mijn fulltime baan.

Waarom?  Ik zal het proberen kort uit te leggen.

family survival run met deze mini baas

Net als ieder ander mens heb ik allerlei dingen meegemaakt in mijn leven. Leuke dingen, minder leuke dingen, hele leuke dingen en heel erg kl... dingen. Is dat erg? Nee nu niet meer maar op het moment dat je echt ellende meemaakt dan voel je dat echt intens en word je weer een stukje gevormd. Vanaf je geboorte tot aan nu maak je dingen mee en pas je jezelf constant bewust of onbewust aan de omgeving aan. Vaak gaat dat prima en heel geleidelijk maar er kunnen ook flinke belemmerende overtuigingen in de weg gaan zitten waarvan je niet eens weet dat ze in de weg zitten. Dit kan zich uiten op het gebied van werk maar het kan ook in de privé sfeer gebeuren. Ook ik heb de deksel vaak zat op mijn neus gekregen.

Ik denk wel dat alles wat op je pad komt gebeurd met een reden en dat je daardoor sterker wordt. Tenminste, als je ervoor kiest om sterker te worden. Ik geloof echt dat je heel veel in eigen hand hebt. Door mijn ervaringen kan en wil ik mensen inspireren om de beste versie van zichzelf te worden. Bewust worden van alle (negatieve) gedachten en belemmerende overtuigingen ombuigen naar stimulerende overtuigingen om zo te groeien als mens.


Militaire mindset

Trainen om eerste te worden. Tweede worden is geen optie, zo simpel is het. Er is geen plan B. Plan A is goed genoeg om te kunnen slagen. Waarom zou je een plan B maken als je genoeg vertrouwen heb in je zelf en jouw zelf gemaakte eerste plan. Het plan wat je echt wil.

Je focus, je mindset is er puur en alleen gericht om je doel te bereiken en elke obstakel zie ik als een uitdaging.

Inmiddels heb ik 16 jaar  ervaring als militair bij de infanterie van de Koninklijke Landmacht. Bijna de helft van mijn leven ben ik dus al werkzaam in het "groene" pak en heb ik zoveel geleerd over mezelf en over het werken met mensen en teams. In deze periode, waar ik vaak van huis weg was, ben ik echt de persoon geworden die ik tegenwoordig ben en daar ben ik dankbaar voor. De kennis over het leven, mentale weerbaarheid opbouwen, kansen zien en kansen pakken, dat is wat ik doe en ik wil jou daarbij helpen. Je in te laten zien dat je alles kan bereiken wat je wil. Op het moment dat je de leiding neemt over je eigen leven en je niet laat leiden door alles en iedereen om je heen dan ben je eindelijk je eigen baas over je bestemming. Want die bestemming bepaal je zelf!

Als je enthousiast bent geworden en meer wilt weten neem contact met me op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.


NOBCO en STIR

Na jaren gewerkt te hebben als militair instructeur, opleidings- en trainingsontwikkelaar en coach als neventaak bij Defensie ben ik ook NOBCO gecertificeerd.

De opleidingen die ik volg en heb gevolgd zijn NOBCO en STIR geaccrediteerd en staan voor een hoogwaardige kwaliteit. Ik houd mijn kennis op peil door regelmatige intervisie met collega´s en bijscholing. Ik werk conform de richtlijnen van de ethische gedragscode van NOBCO. Op deze website vind je meer info.