Onze Trainingen

Wij bieden meerdere trainingen aan met elk een uniek karakter. Zowel voor teams maar ook voor scholieren samen met hun docenten en mentoren. Dit zorgt voor een bijzondere band wat het groepsvormingsproces ten goede komt. Wil jij met je team of klas een keer andere activiteiten doen waarbij je jezelf echt beter leert kennen dan zijn onze trainingen zeer geschikt. De trainingen zorgen ervoor dat je jezelf beter leert kennen en beter om kan gaan met tegenslagen en teleurstellingen. Je wordt mentaal sterker waardoor je meer levensplezier ervaart zowel privé als op je werk of op school.

De foto's zijn een impressie van wat je kan verwachten. Onderstaande beelden zijn o.a. van een training van Krachtzat

Mission Possible

IJzersterk

Operatie team reset

Succes is een wetenschap

Hoe succesvol wil je zijn? Wat is succesvol voor jou? Deze vragen komen onder andere terug tijdens de training. Je bepaalt je succes op basis van wat jij belangrijk vind in je leven. Maar het wordt nog mooier. Succes is een wetenschap en als je de principes van succes kent en toepast in je leven dan kan het niet anders uitpakken voor jou. 

Training op maat

Heb jij specifieke wensen of behoeften welke terug moeten komen tijdens de training? Wij denken met je mee om het programma zo effectief mogelijk te maken.

 

Vakantie uitverkoop: 25% KORTING op alle artikelen

Adres

van Naeldwijcklaan 12
2651 GN Berkel en Rodenrijs

Telefoon

Volgen