Nu ook verkrijgbaar als E-boek. Mede door de afname van deze E-boeken kan ik mijn tarieven voor jongeren betaalbaar houden zonder dat ik daar kwaliteit voor moet inleveren. Voor jongeren wil ik deze boeken graag tegen een laag tarief blijven aanbieden als zij deelnemen aan een traject via werk, school of in een 1 op 1 coachingstraject.

Dankjewel alvast voor het kopen van deze twee E-boeken. Als je tips of ideeën hebt, laat het me weten en stuur me een bericht.

De Mindfabriek,

je hoofd met al je gedachten. Soms wel 70.000 per dag. Handig als je weet hoe je dat kan beïnvloeden. Klik hier voor meer informatie.

De link met de download verschijnt automatisch na het afronden van de betaling.

E-book met veel tips en weetjes. Vier modules met elk 5 leerstappen die allemaal gericht zijn op jou en je persoonlijke ontwikkeling.

Bekijk het inkijkexemplaar.


De Mindfabriek,

werkboek. Als aanvulling op het lesboek. Met dit E-boek kan je zelfstandig aan de slag. Leg nu je persoonlijke groei vast in dit handige werkboek. Klik hier voor meer informatie.

De link met de download verschijnt automatisch na het afronden van de betaling.

 

Bekijk het inkijkexemplaar.


Welkom bij De Mindfabriek.

Daarmee bedoel ik natuurlijk je eigen hoofd. Ik zie dat namelijk als een echte fabriek die dag en nacht allerlei gedachten produceert. En soms wordt je daar helemaal gek van. Wist je dat die gedachten trouwens helemaal niet waar hoeven te zijn? Ze bepalen alleen wel grotendeels hoe jij je leven leeft en welke resultaten je behaalt in je leven. Dus sta je op het moment niet waar je wilt staan dan is het raadzaam om de manier van denken te onderzoeken. Je gedachten bepalen je resultaten.

Waar komen die gedachten allemaal vandaan? Nou onder andere uit je eigen bewustzijn, je onderbewustzijn, het bewustzijn van anderen en het onderbewustzijn van anderen.

Laat me dit even kort uitleggen.

De dingen die je doet wordt grotendeels bepaalt door je onderbewuste mind en deels door je bewuste mind. In je onderbewuste mind zitten alle ervaringen opgeslagen waar jij een betekenis aan hebt gegeven. Dit kunnen leuke ervaringen met fijne emoties zijn maar ook minder leuke dingen met 'negatieve' emoties. Door al deze ervaringen kijk je op een bepaalde manier naar het leven, dit is jouw perceptie van de dingen. Dit noem je jouw conditionering of paradigma. Je paradigma wordt dus beïnvloed door jouw ervaringen en door de ervaringen van anderen. Beetje gek maar simpel voorbeeld: Als jij bijvoorbeeld vindt dat je een gehaktbal met je handen moet eten en je leert dit aan je kinderen dan gaan zij dit ook doen en vinden zij dit normaal. Zo gebeurd dit ook met jouw reacties en emoties op bepaalde gebeurtenissen.

Het is daarom ook bekend dat het best lastig is om te veranderen. Niet dat je per se moet veranderen alleen soms kom je op een punt dat je niet verder komt op welk vlak dan ook. Dan is het handig om je manier van denken over jezelf en over de omgeving te onderzoeken. Welke waarden heb jij in je leven? Grote kans dat je een bepaalde manier van denken hebt ontwikkeld t.o.v. het 'probleem' wat je nu in de weg zit.

Mindset Training

Gelukkig heb ik best wat ervaring op dit gebied o.a. door mijn militaire achtergrond met verschillende functies waaronder nu als Opleidings- en Trainingsontwikkelaar bij de Koninklijke Landmacht.

De training die ik heb ontwikkeld is geschikt voor alle leeftijden en kan toegepast worden op scholen, bedrijven, leiderschapstrainingen en tijdens 1op1 coachtrajecten. Universeel dus.

Het gaat namelijk over jouw mindset. Over doelen stellen, of dat nou is om een betere leidinggevende te worden of om een betere ouder. Het kan allemaal.

Training en Coaching in 1

Je krijgt als je deelneemt aan een coachtraject of training een lesboek en werkboek. Hier staan overzichtelijke leerstappen in verdeeld over 4 modules. Je kan in eigen tempo werken en tijdens de fysieke bijeenkomst krijg je uitleg over de onderwerpen. Na de training kan je bepaalde onderwerpen gaan uitproberen. Kortom een must have als je werkt aan jezelf en je ook het beste uit jezelf wilt halen.

Het is ook geschikt als je even niet weet wat je wilt of als je overweegt een carrière switch te maken. De training is namelijk 100% gericht op jou. Wat wil jij?