Mijn nieuwe E-Boek met ruim 100 pagina's aan persoonlijke ontwikkeling is nu te downloaden.

 

Mede door de afname van deze E-boeken kan ik mijn tarieven voor jongeren betaalbaar houden zonder dat ik daar kwaliteit voor moet inleveren. Voor jongeren wil ik deze boeken graag tegen een laag tarief blijven aanbieden als zij deelnemen aan een traject via werk, school of in een 1 op 1 coachingstraject.

Wil je live ondersteuning met de mindset training of heb je interesse in een 1op1 coachingtraject neem dan contact op. Bij een training of 1op1 traject ontvang je het boek in hardcover er gratis bij.

Dankjewel alvast voor het kopen van dit E-boek. Als je tips of ideeën hebt, laat het me weten en stuur me een bericht.

Vernieuwde uitgave

E Boek Mind(re)set

€ 24,95 € 19,95
Vernieuwde uitgave

E Boek Mind(re)set

€ 24,95 € 19,95

Een compleet persoonlijk ontwikkel werkboek van ruim 100 pagina's. Vier modules om een effectieve mindset te ontwikkelen met bewezen effectief stappenplan om al je doelen te realiseren. Rotterdamse uitgave.

Onderzoek de manier van denken over jezelf, ontdek je kwaliteiten, ontdek wat je echt leuk vindt om te doen. Leer reflecteren op eigen gedrag en ga aan de slag met je leervragen.

Omgaan met tegenslagen, mentale veerkracht. tips voor focus en uitleg wet van aantrekkingskracht voor beginners.

Echt een aanrader als je met jezelf aan de slag wilt en gericht op de praktijk.

Bij een training- of coachingstraject voor individuen, teams of scholen ontvang je dit mooie persoonlijk ontwikkelboek er gratis bij in hardcover.

Nu verkrijgbaar in E-boek uitgave via de link rechtsboven de pagina.

 

Nadat de betaling is voltooid verschijnt de link voor het downloaden van het E-Boek

Heb jij een actiecode ontvangen? Stuur me een mailtje met de code dan ontvang jij een link om het boek te downloaden voor de actieprijs.

Download hier het gratis E-boek

Mindreset E-boek
14 downloads