Blog

Omgaan met negatieve gedachten

Iedereen heeft wel eens een mindere dag en het is dan ook volkomen normaal dat je soms in een negatieve spiraal terechtkomt. Gelukkig zijn er manieren om hiermee om te gaan en deze gedachten te verminderen.

Lees meer »

Omgaan met tegenslagen

zo werd het ook genoemd toen ik in opleiding was op de KMS, eigenlijk wordt het nog steeds geroepen. Het is een uitspraak wat onderdeel is van de cultuur. Maar wat zijn dat dan teleurstellingen? Schijnbaar word je daar dan hard van en helpt het je om je emoties uit te schakelen en er vooral niet over te praten. Nou dat heb ik geweten. Vooral niet erover praten als je het oneens bent of als het je echt dwars zit.

Lees meer »

Paradigm Shift

Tof dat je de tijd neemt om mijn blog te lezen. Er zat wat tijd tussen de laatste blog en deze maar ineens heb je inspiratie en wil je het gaan opschrijven. Zodoende ben ik dit gelijk gaan doen nu het nog vers in mijn hoofd zit.

Lees meer »

Angsten en emoties

Het moment dat ik deze blog begin te schrijven zit ik net in de trein naar het werk. Met mijn koptelefoon op ben ik ondertussen aan het luisteren naar één van mijn grote inspiratiebronnen, Michael Pilarczyk. Een paar boeken heb ik van hem zoals Master your mindset, Je bent zoals je denkt, Dansen in de hemel en de Nederlandse vertaling van Think and grow rich van Napoleon Hill. Die laatste dat is echt een openbaring, waarom ben ik daar niet eerder mee begonnen vraag ik me weleens af. Ach ja, alles komt op het juiste moment op de juiste tijd en juiste plaats moet ik maar denken.

Lees meer »