Paradigm Shift

Hey hallo lezers,

Tof dat je de tijd neemt om mijn blog te lezen. Er zat wat tijd tussen de laatste blog en deze maar ineens heb je inspiratie en wil je het gaan opschrijven. Zodoende ben ik dit gelijk gaan doen nu het nog vers in mijn hoofd zit.

 


Zo wordt het me ook elke keer meer duidelijk dat als je de manier waarop je denkt en kijkt naar dingen veranderd er dan magische dingen gebeuren. Momenteel ben ik bezig met de online cursus van Michael Pilarzcyk, Your Roadmap en dit geeft mij ook zoveel mooie nieuwe inzichten, waanzinnig.

Het hele aspect van shiften van je Paradigm is de sleutel tot alles. Je mind, hoe je naar dingen kijkt, jouw perceptie van dingen, alles waar jij in gelooft en overtuigd bent heeft ertoe geleidt dat je de persoon bent die je nu bent! "Je bent het resultaat van de manier waarop je denkt" zegt Michael Pilarzcyk. En het is gewoon zo.

 

Dus als het je niet bevalt dan zal je toch echt de manier van denken moeten veranderen. En daar begint meestal al de weerstand want je mind wilt helemaal niet veranderen. "Het gaat toch goed zo, waarom veranderen?" "kijk eens wat je allemaal hebt" "Je kan het niet allemaal hebben" Allemaal uitspraken die je wellicht herkent uit de gesprekken die je met jezelf hebt maar dit is dus echt keiharde sabotage van jezelf! Je kan het wel allemaal hebben. En als het wel goed zo is voor je dan is het ook prima maar als je wilt veranderen dan zal je de manier van denken moeten veranderen om een ander resultaat te krijgen. Zo simpel is het.

Wil je meer geld? Vraag jezelf af hoe je over geld denkt! Vanuit een tekort of vanuit overvloed en het feit dat er genoeg is voor iedereen?

Wil je fitter en vitaler zijn? Stel jezelf de vraag wat dit voor jou betekent! Sport je en ben je fysiek sterk maar altijd lusteloos en moe? Train je dan ook je mind?

 

Het kan allemaal maar je mind houdt je tegen. Niet expres maar dat is wat het doet. De weg van de minste weerstand. En dat is prima begrijp me niet verkeerd. Maar je kan ook de weg van de minste weerstand bewandelen én uit je comfortzone komen. Als je voelt dat het voor jou de juiste weg is, zonder alle meningen en oordelen van je omgeving af te wegen tegen jouw argumenten. Wat wil jij diep van binnen? Laat je niet tegen houden. Als jij weet en voelt dat dit jouw pad is, neem die stap. Het gaat spannend worden maar je voelt aan alles dat het goed is. Dus neem die beslissing en ga die uitdaging alleen met jezelf aan. Overweeg je eigen overtuigingen te bekijken en evalueren, hebben ze me gebracht waar ik wil zijn? Is je antwoord nee, verander je geloof en overtuiging dan en je resultaten zullen met je mee veranderen!

Zo is dit ook met mij gebeurd en hoor en lees zo veel succes verhalen om mij heen mede door de Roadmap. Het is zo vet en ik wil dat jij het ook weet dus ik ga meer van mijzelf laten horen. Hou het dus in de gaten op mijn socials! Ook de aansluiting bij afhangen.com is voor mij weer bewijs dat het echt begint te stromen. Als je letterlijk vraagt om inspiratie met jou doel helder voor ogen dan komen er dingen op je pad. En als je gefocust bent dan gebeuren ze recht voor je neus en herken je het meteen. Dan is er nog maar één mogelijkheid, die kans met beide handen grijpen en er wat mee doen!

 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.