Hey, goed dat je je hebt opgegeven voor de mindset training. Dit betekent dat je in ieder geval nieuwsgierig genoeg bent om te kijken hoe je het anders kan doen. Niet perse beter maar wel anders en wellicht werkt dit voor jou.

De komende periode heb je gekozen om deze gastlessen te volgen die betrekking hebben op de mindset. Tijdens deze lessen gaan we actief werken aan je mindset en onderzoek je jouw manier van denken ten opzichte van school, succes en het leven. Je krijgt verschillende tips en tools aangereikt die je helpen met je mindset, de juiste focus behouden en hopelijk krijg je ook antwoord op je vraag; "wat wil ik nou echt?"

Laat je de komende tijd vooral verrassen en sluit aan met een nieuwsgierige en open blik. Als je zelf achter het stuur gaat zitten van je leven dan beslis je namelijk zelf je bestemming anders doet iemand anders het voor je!

Mocht je vragen hebben dan kan je me mailen, appen of via instagram een bericht sturen. Ook voor vragen als je binnenkort met de opdrachten begint ben ik beschikbaar. Wil je ondertussen verder lezen over mij en mijn ervaringen? Lees dan mij blogs en persoonlijke info.

Tot snel.


Mindset training Melanchthon Bergschenhoek

Havo 4

21 februari 2023.

Deze training is op 7 maart voltooid.

Lees hier de reacties en ervaringen van de deelnemers

Het werkboek is inmiddels herzien en er is een nieuwe versie van gemaakt. Je kan het eerste werkboek nog steeds downloaden om de opdrachten nogmaals te doen.

Volg je momenteel de training of heb je deze gevolgd? Ik waardeer het als je een review zou willen plaatsen.


Mindset training Melanchthon Bergschenhoek

Havo 3

Update 21 Februari 2023:

Hoe gaat het tot nu toe met de opdrachten?

Heb jij het interview al gehouden? Volgende keer houd je ook een interview met je buddy tijdens de les.

Je kan ondertussen verder met het werkboek en de volgende keer nemen we een aantal succesverhalen door en beginnen we aan module 2. Persoonlijke succes en doelen stellen.

Mocht je vragen hebben dan kan je mij een bericht sturen

Update 21 Maart 2023:

De komende les gaan we aan de slag met persoonlijke doelen. Lees de boeken alvast door en je kan de komende training al inkijken.

Update 22 Maart 2023:

We  hebben de les persoonlijke doelen gehad en de opdrachten en uitdagingen zijn meegegeven. Je kan ze hier nog een keertje nalezen. Stuur eind van deze week nog je succesverhaal op via de mail dan kan ik je feedback geven. Je mag de overige opdrachten ook altijd opsturen zodat ik je feedback kan geven op wat je gemaakt hebt en ik je verder op weg kan helpen.

Update 3 April 2023:

We hebben een tussentijdse evaluatie gehouden en gaan nu verder met tegenslagen en reflecteren.

Update 11 April 2023:

We hebben de eerste stap behandeld in de les van het vijf stappenplan. Stap 1 is leer focus te houden op je doel. Je hebt tips gekregen hoe je dit kan doen. In leerstap 2 en 3 krijg je nog meer tips die je kunnen helpen met het behouden van focus op je doel.

Update 9 Mei 2023

Aan de slag met je personal statement en het maken van een visionboard. Neem ze beide mee naar de volgende training.

 

Volg je momenteel de training of heb je deze gevolgd? Ik waardeer het als je een review zou willen plaatsen. Op deze manier help je mij in mijn missie om steeds meer jongeren te bereiken en op weg te helpen.


Kijktips

Hieronder vind je alle kijktips die te maken hebben met de onderwerpen uit de trainingen. Wil je een keer verdieping hebben over een onderwerp tijdens de training geef het dan aan. Dan kijk ik of ik het kan inplannen.