Wij denken met je mee

Wil jij zelf een training of opleiding ontwikkelen? Als coach, trainer en opleidings- en trainingsontwikkelaar kan ik je hier mee ondersteunen.

Neem contact op om je ideeën en wensen te bespreken. Ik denk met je mee en we bepalen wat het is dat je wilt ontwikkelen.

Welk resultaat wil je behalen? Welke vaardigheden of kennis wil je ontwikkelen in de opleiding? Welke leerstappen moet de cursist volgen om tot het gewenste resultaat te komen?

IJzersterk

De training IJzersterk is gericht om de mentale veerkracht en weerbaarheid te versterken. De training wordt ondersteund met een werkboek wat elke deelnemer krijgt bij aanvang van de training. Voor scholen is er een Learning en Support Package verkrijgbaar. Een compleet opleidingsdocument om de lessen zo goed mogelijk en zelfstandig voor te bereiden. Zo wordt het team van mentoren en docenten zelfvoorzienend en zelfsturend op het gebied van mentale kracht. 

Skilled for Life

Meerdere scholen zijn je voor gegaan. Wil jij met je team ook aan de slag en wil je leerlingen iets extra's meegeven naast het verplichte pakket zodat ze beter voorbereid zijn op het 'echte' leven? Neem contact op en wij denken graag met je mee

Pak je voordeel

Download hier het E-book 'Mindreset. Helemaal gratis.

01 Gratis E Boek V 1
PDF – 1,8 MB 65 downloads

Adres

van Naeldwijcklaan 12
2651 GN Berkel en Rodenrijs

Telefoon

Volgen