Wie ben ik

Ik ben Ken en als militair en coach heb ik een unieke combinatie van softskills en hardskills. Ik heb geleerd om onder extreme- en stressvolle omstandigheden mijn taak nog steeds te kunnen uitvoeren.

Door mijn achtergrond kan ik je nieuwe inzichten en perspectieven bieden die je kunnen helpen bij het omgaan met uitdagingen om zo je mentale veerkracht te versterken.

Als coach en trainer houd ik je verantwoordelijk voor de doelen die je hebt gesteld en hier moet je wel tegen kunnen. Ik zeg het soms hard maar altijd met hart. Mensgericht en omdat verandering en groei niet in de comfort zone ligt.

Leading the pack

Als militair en vader probeer ik altijd het goede voorbeeld te geven. Ik leef volgens mijn kernwaarden en dat van mijn gezin. Leading the pack is niet iets wat je doet als het je uitkomt. Ik zie het als mijn taak. Soms een beetje opstandig en eigenwijs maar altijd met de juiste focus op het doel.

Maak kennis met ons team

John Smith

Onze missie

Wij willen jou helpen om het onderste uit de kan te halen met een gezonde 'Ken Do' mentaliteit voor zowel het individu als het team. Mentaal sterk en veerkrachtig om elke uitdaging aan te gaan.

Emma Thompson

Oprichter

In 2020 ben ik begonnen als zelfstandig trainer en coach naast mijn beroep als militair. Inmiddels werk ik samen met meerdere partners en trainen wij teams en individuen op het gebied van o.a. mentale kracht. Hiernaast ontwikkelen wij trainingen die toegevoegd kunnen worden aan het reguliere aanbod op middelbare scholen.

Benjamin Thistlewood

Onze visie

Wij geloven in mogelijkheden en denken in oplossingen. Soms is er een reset in je denkwijze nodig want als je de manier waarop je denkt aanpast, veranderen je resultaten mee.

Adres

van Naeldwijcklaan 12
2651 GN Berkel en Rodenrijs

Telefoon

Volgen