Het belang van mentale kracht

In onze snel veranderende wereld worden we allemaal geconfronteerd met stress, tegenslagen en onverwachte uitdagingen. Mentale weerbaarheid en veerkracht zijn essentiële eigenschappen die je helpen om deze uitdagingen het hoofd te bieden. Weerbaarheid betekent dat je in staat bent om terug te veren na moeilijke tijden, terwijl veerkracht je helpt om sterker uit deze situaties te komen.

IJzersterk

De training IJzersterk richt zich op het versterken van de mentale weerbaarheid en veerkracht van individuen en teams. Denk aan onderwerpen zoals mentale kracht, identiteit en zelfbewustzijn, coping strategieën, emotieregulatie en reflecteren. Ook het stellen van doelen op korte en lange termijn en dit uitwerken behoort tot de training.

Welkom op mijn website!

Je leert tijdens de training je eigen kracht te herkennen en te gebruiken maar ook effectieve coping strategieën te ontwikkelen om beter met tegenslagen en stress om te gaan. Je werkt aan je lange termijn doelen met een duidelijk plan.

Welke training past bij ons?

Training Sterk

Training IJzersterk

Training IJzersterker

De complete training aanschaffen? Dat kan ook. Je leert zelf wat mentale kracht is en hoe je dit kan integreren op de werkvloer. Op deze manier wordt je als team zelfsturend en zelfvoorzienend. Wij verzorgen de start van de training en begeleiden het proces naar de werkvloer met een aantal 'terugkomdagen'. Je ontvangt het Learning en Support Package om zelfstandig aan de slag te gaan. De scholieren ontvangen het werkboek IJzersterk. Je doet één keer een investering en die is het waard want je kan jaren zelfstandig aan de slag.

Contact

Adres

van Naeldwijcklaan 12

2651 GN Berkel en Rodenrijs


Openingstijden

Ma - Vr: 9.00 - 17.00 uur

Zaterdag: 10.00 - 15.00 uur

Zondag: Gesloten